Často kladené otázky • Náhodné

Hosting bolo pozastavené, stratili sme údaje?

Ak je hosting pozastavený, údaje zostávajú nedotknuté. Opätovné aktivovanie účtu sa vykonáva jednoducho, ale ak uplynie 30 dní, údaje sú automaticky vymazané.

2
Zobrazenia 1313Aktualizované 2 aniZverejnené dňa 27/07/2018od Mark D.

V prípade pozastavenia hostingu všetky informácie zostávajú neporušené. Iba služby poskytované týmto hostingom sú deaktivované. Akonáhle je dôvod na pozastavenie odstránený, účet sa opäť stáva funkčným presne tak, ako bol pred pozastavením. Ak však uplynie 30 dní od pozastavenia služieb bez ich reak aktivácie, údaje na hostingu sa automaticky vymažú.

Podobné články

Zobrazenia 1,313
Aktualizované pred 2 rokmi

Ak je hosting pozastavený, údaje zostávajú nedotknuté. Opätovné aktivovanie účtu sa vykonáva jednoducho, ale ak uplynie 30 dní, údaje sú automaticky vymazané.

Zobrazenia 939
Aktualizované pred 2 rokmi

Získajte odloženie platby kontaktovaním obchodného oddelenia. Podrobnosti o službách a podmienkach sú dostupné v Podmienkach a dohodách, kapitola 4.

Zobrazenia 1,147
Aktualizované pred 1 rokom

Zisti hlavné príčiny, prečo tvoja webová stránka nefunguje správne a ako rýchlo vyriešiť tieto problémy.